Hardloopanalyse

Wat houdt een hardloopanalyse in?

Met een hardloopanalyse bij SPORTANALYSE.EU krijg je informatie over je looptechniek. We kijken onder andere naar voetplaatsing, ritme, balans en efficiëntie. De hardlooptechniek wordt van A tot Z geanalyseerd, zowel van de zijkant als van de voor- en achterkant. Naar aanleiding van deze analyse krijg je oefeningen om sneller te gaan hardlopen. De analyse wordt uitgevoerd door een bewegingswetenschapper.

Wat krijg je bij een hardloopanalyse?

De loopanalyse bestaat uit

  • een video over je looptechniek
  • gepersonaliseerde oefeningen passend bij de loopstijl
  • tips voor eenvoudige aanpassingen aan je loopstijl en -techniek

Door de videoanalyse zal je in staat zijn om jouw looptechniek te verbeteren. Hierdoor zal je sneller worden, ook neemt de kans op blessures af.

Hier vind je een voorbeeld van een video over looptechniek.

Welke opties zijn er?

Momenteel bieden we 2 opties, de budget optie en de premium opties. Als je wensen niet helemaal aansluiten bij de opties, neem dan contact op via het contactformulier. Samen kunnen we vast een passende oplossing vinden.

Budget hardloopanalyse (€40,-)

De eerste en goedkoopste optie is om zelf video bestanden aan te leveren. Dit kan heel eenvoudig door gebruik te maken van wetransfer.com. Email de link vervolgens naar info@sportanalyse.eu. Zodra wij het bestand hebben ontvangen gaan we ermee aan de slag.

Om een goede videoanalyse te garanderen is het belangrijk dat er een voor-, zij- en achteraanzicht meegestuurd wordt. Ideaal is het als het hardloopshirt in de broek wordt gestopt, zodat de heuplijn goed zichtbaar is.

Hier vind je tips om zelf een goed hardloopfilmpje te maken.

De budgetoptie kost slechts €40,-. Ben je geïnteresseerd, of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op.

Premium hardloopanalyse (€80,-)

Als alternatief op het insturen van eigen video’s is het voor ons ook mogelijk om videobeelden op locatie te schieten. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit beeld en weet je zeker dat de juiste beelden worden opgenomen. Ook is het hierbij mogelijk dat we op locatie een korte video analyse uitvoeren, zodatje direct weet op welke punten je het best kunt trainen.

De premiumoptie kost slechts €80,- exc. voorrijdkosten. Ben je geïnteresseerd, of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op.